Duikclub Sepia Gent      Clubinfo

10-08-19 jubileumfeest. Op dit feest, bij Ann en Alex in de supertoffe tuin van” ‘t wegeltje”, mochten we een mooie trofee in ontvangst nemen die geschonken werd door Nelos, en dit voor ons 35 jarig bestaan en aangename samenwerking. Deze trofee werd ons overhandigd door Chris Demuynck, medewerker en redactrice bij Hippocampus, het bondsblad van Nelos. Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en een dikke duim voor de werkgroep.


02-09-19 maandag. Van harte welkom op onze 1ste training na een fantastisch verlof. Iedereen heeft kunnen genieten van lokale en/of exotische duiken in binnen en buitenland en alle batterijen zijn opgeladen. Het duikonderricht staat al in de startblokken om iedereen te trainen voor een upgrade naar een hoger brevet, wij kunnen kader gebruiken. Ik denk dat er een drukke agenda in de steigers staat, voor iedereen en voor alleman.


Geïnteresseerden kunnen 3 x een initiatieles bijwonen en mogen het materiaal van de club voor deze les gratis gebruiken. Zij zijn verzekerd en betalen voor de inkom van het zwembad €4,00 aan onze penningmeester. Na de 3de les kunnen ze hun bevindingen aan de lesgever vertellen en laten weten of ze geïnteresseerd zijn om verder te doen.

Proficiat aan de gebrevetteerde: 

12-07-19  1*Duiker         Ilse Van Assel.

12-07-19  1*Duiker         Peter De Vriendt.

31-07-19  1*Duiker         Lara Deboes.

31-07-19  1*Duiker         Brecht Kempinck.

26-05-19  2*Duiker         Hautekeete Axana.

26-05-19  2*Duiker         Van Dorpe Joris.

04-07-19  2*Duiker         Ilse Verslijcke.

12-06-19  3*Duiker         Van der Vecken Cédric.

27-06-19  3*Duiker         Jürgen De Witte.


08-09-19 zondag. OVOS Noordzeeduik. Hiervoor kunnen we beroep doen op meerdere ervaren Noordzee schippers die elk hun eigen RIB inleggen. Deze uitstap is toegankelijk voor alle OVOS-duikers vanaf het NELOS brevet 3*Duiker. Niet OVOS duikers zijn welkom in functie van beschikbaarheid van plaats. Onze geplande bestemming zal wederom de Bruno Heinemann zijn. Het wrak ligt op een uurtje varen van Nieuwpoort.


11/14-10-19 weekend. Ons jaarlijks clubweekend op de camping “’t Veerse meer” te Wolpaertsdijk. De duikkalender wordt ten gepaste tijde doorgegeven voor alle deelnemers en ook voor diegene die niet overnachten zodat zij ook weten waar er wordt afgesproken en op welk uur. De catering, allemaal informeren bij Wendy want het wordt terug smullen en smikkelen. Het wordt en is iedere keer een formidabel weekend.


23-11-09 zaterdag. Ons jaarlijks clubfeest in de feestzaal “De Zulle” in Wondelgem. Meer details in het volgende informatieblad maar we rekenen erop dat jullie allemaal aanwezig zijn.
Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/