Duikclub Sepia Gent      Clubinfo

23-11-09 zaterdag. Is er ons jaarlijks clubfeest en dit terug in de feestzaal “De Zulle” te Wondelgem. De deuren gaan open om 19:00h en er is terug onze wereldberoemde kaas- of koude schotel. Hierna kunnen we genieten van een superspeciaal bingo met fantastische prijzen, met Nele aan de bingo draaitafel, in de voetsporen van Lien.

Volwassene: 18 euro.

Kinderen: 12 euro.

Onze drank aan democratische prijzen.


Inschrijven clubfeest. De feestzaal van De Zulle heeft, qua afmetingen, natuurlijk beperkingen en daarom zijn we verplicht om de inschrijvingen te begrenzen tot een maximum van 70 personen. Je mag en je kunt je nu al inschrijven via onze website, als je zeker wilt zijn van een plaats aan een van onze feesttafels. Van harte welkom. [agenda/doodle].


Duikinitiatie. Geïnteresseerden kunnen 3 x een initiatieles bijwonen en mogen het materiaal van de club voor deze les gratis gebruiken. Zij zijn verzekerd en betalen voor de inkom van het zwembad €4,00 aan onze penningmeester. Na de 3de les kunnen ze hun bevindingen aan de lesgever vertellen en laten weten of ze geïnteresseerd zijn om verder te doen 

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/